Ik ben Mariette Conijn gediplomeerd ontspannings masseur(ACE gecertificeerd) sinds 1995 en sinds 2014 gediplomeerd sport masseur ( ACE gecertificeerd), daarnaast heb ik verschillende vervolg cursussen gedaan bij o.a. ATS massage opleiding: triggerpoint massage, hotstone massage, medical taping , fascia therapie en stoelmassage. Bij triggerpoint coach opleiding in Utrecht heb ik mijn opleiding tot triggerpoint coach gedaan. In 2018 heb ik ook de cursus AromaTouch™ van dōTERRA gevolgd en werk ik met etherische oliën van dōTERRA. Jaarlijks doe ik aan bijscholing of een nieuwe opleiding. Van 1981 tot en met 2018 heb ik gewerkt als gespecialiseerd verpleegkundige in zowel ziekenhuis , verpleeghuis en thuiszorg.

In 2015 ben ik voorzichtig begonnen met de opbouw van mijn eigen massage praktijk onder de naam Sportmassage Motio en vanaf 1 januari 2017 sta ik officieel in geschreven bij de KvK. Ik heb een skeelerteam begeleid bij hun wedstrijden (nationaal en internationaal) ,zowel thuis als op locatie bij wedstrijden, daarnaast krijg ik regelmatig topsporters in mijn praktijk, zoals schaatsers , maar ook leden van het Israëlische windsurf team tijdens de SPA regatta in Medemblik.

Ik ben een masseur die niet alleen masseert , maar ook kijkt naar houding, stress factoren, gewoontes en daaraan samen met de cliënt wil werken en samen met de cliënt oefening doorneemt en oefent indien nodig. Ook de oliën van dōTERRA vind ik een mooie aanvulling op mijn praktijk .
Vanaf september 2019 zal ik de lessen anatomie en fysiologie gaan verzorgen voor de opleiding Sportmassage In Hoorn bij ATS massage opleiding .