AromaTouch Techniek is een zeer bijzondere techniek ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand  Amerikaans expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van de CPTG® pure essentiële oliën van doTERRA. Deze oliën zijn 100% zuiver en natuurlijk waardoor de therapeutische werking van de bloemen en planten bewaard blijft. Ze zijn zelfs zo puur dat het bij veel oliën mogelijk is om ze inwendig toe te passen.

Wat is de AromaTouch Techniek?

dōTERRA’s AromaTouch™ is een  techniek om dōTERRA essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridianen en viscerale contactpunten ( met betrekking tot uw ingewanden)van de rug tot aan de voeten. De toepassing heeft als doel het sympathische ( gericht op lichamelijke activiteiten) en parasympatische zenuwstelsel ( organen werking )van het lichaam te helpen in evenwicht te komen. De AromaTouch™ techniek bevordert het  lichamelijk en psychisch welzijn , het brengt uw lichaam en geest weer in balans. Bij de AromaTouch™ techniek wordt gebruik gemaakt van dōTERRA’s CPTG® essentiële oliën die zowel eenvoudig als intuïtief worden toegepast voor een ongeëvenaarde ervaring. De oliën doen het werk.

De AromaTouch™ techniek omvat vier primaire stappen:

  • stress vermindering
  • versterking van het immuunsysteem
  • vermindering van ontstekingsreacties
  • homeostase. (het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel)

Elke stap in het proces omvat twee essentiële oliën, een enkelvoudige olie of een gemengde olie, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren. . Het is een zachte manier van masseren, niet het harde kneedwerk. Door de stressfactoren waar velen onder ons in het dagelijks leven mee te maken hebben, kunnen we een mentale en/of fysieke disbalans ervaren. Naast de vele voordelen die een massage in het algemeen met zich meebrengt, onderscheidt de AromaTouch™ Massage zich voornamelijk door de zachte aanraking met de verschillende oliën die ieder een eigen uitwerking hebben. Met name de toepassing met de verschillende oliën heeft als doel het zenuwstelsel te helpen om de balans van het lichaam te herstellen.

Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën van dōTERRA zult u tijdens de massage merken dat het werkt voor lichaam en geest. U wordt gemasseerd op uw rug en voeten, de massage duurt 45/60 minuten en is zeer ontspannend.

De AromaTouch™ massage is een zeer bijzondere massagetechniek die is ontwikkeld door Dr. David Hill een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

Wat is de AromaTouch™ Techniek? dōTERRA’s AromaTouch™ techniek is een techniek om dōTERRA’s essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (uw ingewanden) van de rug tot aan de voeten. De toepassing heeft als doel het zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengenDe essentiële oliën doen zijn werk.

Wat kan de AromaTouch™ Techniek voor u doen? De massage bevat vier stappen: stress vermindering, versterken van uw immuunsysteem, ontstekingen in uw lichaam verminderen en (homeostase). Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 essentiële oliën gebruikt.